Poeta - moderní literární server


Zamilovaná láska - 2.díl

Autor: Míša strojvedoucí, 2. 1. 2011, Povídky

2 kapitolka

2.kapitola - Setkání

Uplynulo tři dny a byl čtvrtek 31.12.2009, Míša vstal v devět ráno s postele a už se těšil, že bude se svou dívkou. Míša si udělal snídani a když snídani dojedl, ještě se podíval do emailu jestli nemá žádnou poštu a pomalu se strojil, aby včas stihnul vlak.

Přišel na nádraží a hned si koupil jízdenku do Černošic a hned za pět minut na nádraží hlásil rozhlas

"Osobní vlak číslo 2110 ze směru Pardubice hlavní nádraží, který dále pokračuje do Prahy Masarykovo nádraží přijede na druhou kolej, pravidelný odjezd v 10:50"

Míša nastoupil do vlaku a vlak se rozjel. Jen co si Míša sedl na sedačku ve vlaku vytáhnul si zajímavou publikaci železniční předpisy a chvilku si je začal číst a učit navzpaměť. Po dvaceti minutách čtení publikace Míša usnul a jak tak spí tak se mu zdálo moc překrásný sen. Zrovna požádal Míša svou dívku Kačku o ruku a když si vyměnily prstýnky a daly si pusu byli prohlášeni za muže a ženu a Míša u oltáře slíbil, že svou nevěstu Kačku bude ctít, chránit před zlem a milovat v dobrém a ve zlém a bude sní žít šťastně. Když novomanželé odcházeli z oltáře Kačka se zastavila, protože dostala v břiše kreč novomanžel Míša se jí ptá:

"Miláčku co se děje"?

novomanželka Kačka: "Nic lásko to bude dobrý to přejde musím si sednout, ďěťátko naše co mám v bříšku kope a asi chce už na svět"

novomanžel Míša: "Hned tě odvezu do porodnice"

novomanželka Kačka: "Dobře"

novomanžel Míša: "Už tam zachvíli budem...přeparkuju vozidlo, počkám na tebe v čekárně"

novomanželka Kačka: "Porodila jsem krásnou holčičku bude se jmenovat Kačka po mamince"

A tak porodník ukázal tatínkovi jeho narozenou dcerku a řekl "Blahopřeju tatínku k mimnku a dal tatínkovi miminko do jeho náruče, aby si ho mohl pochovat"

Potom zašel s miminkem ke své ženě a pošeptal jí

"Máme spolu krásnou holčičku a má oči jen po tobě"

Míša se probudil, když vlak přijížděl do cílové stanice a řekl si "Měl jsem moc krásný sen" a když vystoupil z vlaku zašel si do obchodu se občerstvit a poté nastoupil do vlaku, který ho odvezl do Černošic.

Přijel do Černošic a na nádraží na svého Míšu čekala Kačka když vystoupil z vlaku rychle k ní šel a něžně se obemuli a začali se spolu sladce líbat a líbali se spolu přes půl hodiny poté chytli se spolu za ruku a šli se projít a Míša jí povídá

"Moc jsi mi chyběla konečně jsme spolu"

"Ty jsi mi moc tak chyběl" odpověděla mu

"Moc tě miluju" pošeptal jí

"Já tebe" pošeptala mu zpět

Došly spolu na jedno krásné místo, kde byl klid a tam se zastavili a začali se opět líbat a objímat a po třech hodinách spolu šli domů, aby Kačka doma svým rodičům přestavila svého kluka

"Mámi toto je můj kluk Míša a budeme spolu bydlet" a Kačky máma

"Moc mě těší, že tě poznávám a buď u nás vítaný" Míša odpověděl

"Děkuji"

Kačka svého milovaného Míšu si odvedla do svého pokojíčku a řekla "Postel mám velkou"

Lehla jsi do postele ke svému Míšovi, přitiskla se k němu a začali se opět líbat celou noc, svléknul Kačce tričko a líbali se dál až do pozdních hodin poté Kačka řekla

"Půjdeme spinkat zítra budeme mít celý den jen pro sebe"

"Tak jo" odpověděl jí

"Dobrou noc beruško moje"

"Dobrou noc zlato" řekla a usnula

Kačka s Míšou spinkali jako miminka a sluší jim to spolu moc a lásky mají k sobě velice moc